Followers

3 January 2013

My New Phone

Cubaan pertama nak post entry guna fon..phone baru lak tu..ecehh.. suka..suka.. fon lama bagi Aqil main game n tgk ultraman..
Dulu pakai samsung galaksi SL... dah lama pakai.. dah nk msk 2 tahun pun... so nk tukar selera la pulak..nk trade in fon lama tu tokey kedai tu nk ambik RM300 jer... tak berbaloilah padahal dulu beli punya la mahal last2 300 jer laku... hmm..kali ni beli samsung galaksi note II lak...ni sbb teringin tgk my sister in law pakai la ni...apa pun tengkiu to en.suami yg setuju belikan note II.. dia nk belikan S3..tp aku tak nk tu dah lama... he..he.. pujuk punya pujuk yea... akhirnya dpt... suami aku ni apa pun mesti kn ada sebab n alasan kalau tak susah sikit... alasannya: teknologi mesti cari yg terkini kalau tak ketinggalan nanti... so alasan diterima... he..he..dgn adanya note ni bolehla selalu aku update blog...
yer ker..selaluu..? Conpius ni...;p

P/S: sejak pandai guna handphone kalau tak silap ini adalah phone ke-9 yg dah diguna... mula dgn alcatel, nokia 3310, nokia butterfly, LG flip, nokia8250, motorola L7, nokia Express music, samsung SL dan yg latest note II... lepas ni apa pulak yer....

4 comments:

izan mama mia said...

wah..sayang suami kat isteri dia yew..tahniah dapat enpon baru

Hajar Hashim said...

TQ mama mia...

Irfa said...

hai awak ;)
tq sudi singgah blog saya
pakai hp canggih tp x reti guna pun buat apa.saya ni paling malas nak godek hp.hehe

suri solehah said...

Seronok sebab orang hadiahkan,,,tu yg penting tu,,hehe,,tapi kalau nk kejar teknologi mmg tak terkejar...huhu