Followers

22 January 2013

Blog


Sebenarnya dah lama aku nak tukar template untuk blog ni... dan hari ni aku berjaya...yea..!! bukan apa aku macam dah boring dengan template yang lama tu... rasanya dah setahun lebih pakai template tu... nak tukar selera la kononnya... bagi sedap mata memandang... kali ni template aku ambik kat sini... free jer.. ada byk template yang comel2... makan masa jugak nak edit itu ini... dah la aku ni pulak bukannya pro sangat bab nak mengedit blog nie.. sampaikan semua entry pasal Adam Zafri hilang.. frust betul la... hmm.. maknanya aku kena post semula la cerita pasal sitenet aku tu....apa pun harap2 semua pembaca blog aku ni suka dengan template baru ni....kalau tak suka bagitahu erk.. 


6 comments:

nkniessa said...

cantik templete ni.. kiter pun suker...

Hajar Hashim said...

Yer ker..TQ..

izan mama mia said...

saya pun nak tukar template gak laa..hihi

Hajar Hashim said...

mama mia.. jom tukar.. jom

qemaishak said...

cantik..simple, i like:)

lia said...

Suka suka... Sejuk n mudah na baca n3 sbb x crowded...