Followers

19 December 2011

Result exam Aqil

Result exam aqil ni dah lama keluar tapi baru hari ni aku berkesempatan nak publish kat sini.. hmm..Suspen jer bila cikgu bagi buku rekod aqil ni... dalam hati.. bertuah la kalau Aqil dapat nombor 1.. hmm..


Front page


overall result

Secara keseluruhan perkembangan aqil dari segi pembelajaran cikgu kata dia ok dan memang cepat tangkap dengan apa yang cikgu ajar.. cuma kadang2 dia kurang fokus.. itu yang buat dia sedikit ketinggalan..hmm.. yg tu kalau cikgu tak bgtau pun aku memang dah tau...asyik nak main ultraman jer.. tanya soalan apa pun aqil mesti cerita ultraman kalau tak ultraman mesti boboboi.. aduii..


Iqra' baru buku 1 Muka surat 1
kira ok la ni..



kan aku dah kata.. ha..second last...
he..he..yg bestnya boleh pulak dia score subjek sains..
subjek lain hampeh..


Budak dpt nombor satu terakhir..
kalau kena marah buat muka mcm ni la..


*****
****
***
**
*
*
walaupun Aqil tak dapat tempat pertama di Taska
tapi Aqil tetap dapat tempat pertama dihati mummi..

3 comments:

syuzie's said...

oklah tue mummy....aqil baru nak blaja....hehehehhehe

iizla said...

slow-slow ajar..jangan push aqil sangat. ada masa, mummy sambung ajar aqil kat rumah pulak. ajar dia mcm mane nak fokus. insyaAllah boleh meningkat :)

syahirah johari said...

x pe2 sedikit sedikit lama2 jadi bukit! go go aqil! :-)