Followers

13 December 2011

aku yang kalut

Ya..Allahhhh... malunya aku hari ni...punya tak sedar diri.. aku datang kerja pakai kasut sebelah lain2.. aduii... punyala confident..dari tempat parking kereta jalan masuk ofis siap catwalk lagii you.. tau2 pakai kasut sebelah tak sama...Arghh...MALU..

aku sedar pun masa ofismate aku tegur..
kenapa kasut you macam tu.. memang fesyen erk..! bengong aku salah pakai la ni.. tak tgk..!! apa lagi diorang punya bantai gelak sampai nak pecah perut!!!

Dah la aku tak der kasut spare.. selalu dalam keta tu ada dua tiga pasang kasut tapi baru semalam my hubby dah buat clearence dia kata keta aku dah macam lorry bandaran.. macam2 ada...So, terpaksala aku pakai jgk walaupun nampak perbezaan ketara...dah nak buat macam mana lagi kan.. hu..huu..sian aku kan...

Tu la.. kalut memanjang...lepas ni tak nak dah kalut2.. kena rearangge balik semua jadual aku yang tersangatla padatnya.. dengan kerja sekarang yang semakin sibuk.. sampai kan nak bersosial dengan kawan2 pun tak sempat.. dapat pembantu pun.. pembantu yang tak boleh diharap.. asyik nak mengelat ja.. hmm.. tak per lepas ni aku akan cuba sedaya upaya untuk rajin kan diri ni..dan tak kalut2 lagi...









3 comments:

iizla said...

samala..ila pon pernah gak jadi kes cenggini sbb kasut tu kaler & tingginya lebih kurang sama :)

Hajar Hashim said...

Tu la iizla..memang malu hari tu.. satu hari tak jalan mana2 dok kat tempat jer.. he..he..

Hani Mardhiah Fashion said...

salam perkenalan, selamat thn baru..jgn kalut2 no..:)